Opleiden sportpaarden

Opleiden sportpaarden

Wij hebben al meer dan tientallen jaren ervaring in het opleiden van jonge paarden. Je kunt bij ons terecht voor het keuringsklaarmaken, IBOP’s en het opleiden tot en met Grand Prix-niveau springen en dressuur.

Bent u fokker of eigenaar en heeft u een jong talentvol paard staat dat u graag in de sport wil zien, dan houden wij ons aanbevolen.

Wij vinden het belangrijk dat ieder paard in zijn of haar waarde wordt gelaten en op een juiste manier wordt opgeleid. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het opleiden van jonge paarden tot een hoger niveau. Jarno heeft al meerdere paarden op Grand Prix-niveau gereden.

Het opleiden is een tijdrovende en daardoor kostbare bezigheid. Ons advies is om dit alleen te doen met een heel goed paard. Indien het paard genoeg potentie blijkt te hebben dan willen wij graag meedenken om het risico voor de eigenaar te spreiden door een financiële afspraak te maken voor de toekomst.

Doordat wij ons al geruime tijd bezig houden met het opleiden en verkopen van betere sportpaarden hebben wij in de loop der jaren een goed netwerk opgebouwd.